Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Øko Solsikkerugbrød m. Færdigsur

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Form: Aluform 75165 eller 76230

Dekoration: Solsikkekerner

Rasketid*: Ca. 45-55 min.

Bagetemperatur*: Som rugbrød

Bagetid*: Ca. 55 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

Vand, 18,9% - økologisk rugmel, økologisk hvedemel, økologisk rugsigtemel, 8,5% - Økologiske Skårne Rugkerner, økologiske hørfrø, økologiske solsikkekerner, tørret økologisk surdej (økologisk hvedemel, starter kultur), salt tilsat jod, økologisk gær, melbehandlingsmiddel (E300) .   


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1029 kJ
246 kcal
Fedt4,3 g
- mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat40 g
- heraf sukkerarter1,5 g
Kostfibre7,2 g
Protein7,6 g
Salt1,53 g
Print opskrift