Transparent
Valsemøllen A/S

Foodservice
til dig der arbejder i det professionelle køkken

Mød valsemøllen for fagfolk på foodexpo

Ses vi til foodexpo i Messecenter Herning den 17.-19. marts 2024?

Vi glæder os til at møde dig med inspiration, pop-up bageri, bagetrends og -tendenser, produktnyheder, smagsprøver, smørrebrød fra Jesper Panorama og ikke mindst fejring af vores 125-års jubilæum, hvor vi hylder bagværket – fagfolk til fagfolk.

Du får også rig mulighed for at møde Valsemøllens konsulenter eller vores dygtige udviklingsbagere til en snak om, hvordan vi bedst kan supportere dig som kunde.

billede til contentful

En nyhed - fuld af fordele

Ferment - aktiv surdej til brødbagning, er din genvej til smagsfulde surdejsbrød uden at gå på kompromis med håndværk, smag og kvalitet. Med Ferment kan du lave en bageklar og aktiv surdej på 15-30 minutter.

Surdejen kan erstatte gær og kan bruges til både rug- og hvededeje. Når du anvender Ferment - aktiv surdej, får du et ensartet resultat, høj brødkvalitet og en rund og moderat surdejssmag.

NYHED: Bagehjælpemidler til bagværk for optimal smag og holdbarhed

Med vores nye serie af bagehjælpemidler får du en lang række fordele når du bager. Serien er pakket i håndterbare forpakninger á 1 kg og består af:

  • Minus 18 -bagenzym til hvededeje til køl eller frost.

  • Rugsur - tørret rugsurdej rugbrødsbagning.

  • Økologisk Speltsur - tørret speltsurdej til brødbagning.

Bagehjælpemidlerne giver bagværket bedre holdbarhed på køl og frys samt gør det nemt at bage surdejsbrød uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Nyheder til professionelle køkkener

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

11. marts 2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv surdej”, der tilbyder fagfolk i professionelle køkkener og bagerier en genvej til det gode surdejsbrød uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Produktet præsenteres på Foodexpo i Herning, 17. marts, med pop-up bageri, bagetrends og tendenser, smagsprøver og inspiration.

Valsemøllen lancerer serie af bagehjælpemidler i 1 kg forpakninger

28. februar 2024

Valsemøllen lancerer serie af bagehjælpemidler i 1 kg forpakninger

Nu lancerer Valsemøllen tre nyheder, ”Minus 18”, ”Rugsur” og ”Økologisk Speltsurdej, i håndterbare forpakninger, der gør det lettere for de professionelle køkkener at nå et optimalt, ensartet resultat hver gang, mens de samtidig sparer tid og minimerer spild.

Friskbagt rugbrød, grundstenen i dansk madkultur

8. november 2023

Friskbagt rugbrød, grundstenen i dansk madkultur

Med en forkærlighed til håndværket og dansk rug har Valsemøllen for fagfolk sat sig for at gøre det nemt og tidseffektivt at bage friskbagt rugbrød til mange. I et nyt fremstød med bagekurser, opskrifter, bagehacks og nye rugprodukter til fagfolk vil Valsemøllen give en hjælpende hånd til professionelle køkkener. Særligt i juletiden spiller det gode rugbrød en afgørende rolle.

Succes med økologisk rugbrød i det professionelle køkken

22. september 2023

Succes med økologisk rugbrød i det professionelle køkken

Det skal være nemt og tidseffektivt at skrue op for økologi i de professionelle køkkener. Derfor sætter Valsemøllen nu fuldt fokus på grundstenen i dansk brødkultur, rugbrød. Med økologiske produktserier på rug dyrket, høstet og malet i Danmark og lanceringen af nyt bagekursus, bagehacks og opskrifter vejleder Valsemøllen fagfolk til at få succes med økologiske rugbrød i et travlt køkken.

Grødbrød - saftigt bagværk med fuldkorn og økologi

28. juli 2023

Grødbrød - saftigt bagværk med fuldkorn og økologi

Vi sætter fokus på grødbrød og økologisk dansk mel med opskrifter, et nyt online bagekursus, bagehacks og masser af inspiration.

 Ny inspiration til friskbagte italienske surdejsbrød i særklasse

1. maj 2023

Ny inspiration til friskbagte italienske surdejsbrød i særklasse

Vi går sommeren i møde, og derfor sætter vi fokus på økologisk italiensk surdejsbrød og -bagværk, der smager af sommer.

Nyhed: Bagehjælpemidler og bageenzymer til hvedebrød

9. maj 2022

Nyhed: Bagehjælpemidler og bageenzymer til hvedebrød

Vi har givet vores bagehjælpemidler/bageenzymer til hvedebrød et kvalitetsløft.

Læs om dansk mel her

Læs om dansk mel her

Med Valsemøllen Dansk Mel får du adgang til et stort sortiment af dansk mel, som er dyrket og høstet i Danmark og malet på en af vores tre CO2e neutrale møller. Læs mere om konceptet her.

Glæd dine gæster med nybagt rugbrød

Glæd dine gæster med nybagt rugbrød

Se med på vores bagewebinar hvor vi guider igennem bagning af rugbrød

 

Online ’Bageunivers for fagfolk’ er nomineret som 'Årets Nyhed - Away From Home'

MLDK og madværkstedet kårer årets nyhed blandt mærkevareleverandørerne inden for ’Away From Home’ og i år er Valsemøllens nye ’Bageunivers for fagfolk’ nomineret.

Valsemøllens 'Bageunivers for Fagfolk' – er et innovativt, online univers, der tilbyder opskrifter, online bagekurser, inspiration samt tips og bagehacks fra Valsemøllens egne fagfolk og udviklingsbagere. Formålet er, at fagfolk der bager brød til mange lykkedes til bedre bagværk - det er en kilde til kreativitet og innovation inden for bagværk.

Det er vi meget stolte af, og vi glæder os til afgørelsen den 14. marts.

Vinderne bestemmes ved afstemning.

Vi fejrer 125 års jubilæum

Vi bruger vores 125-års fødselsdag til at hylde det gode håndværk og bagværk. Uanset om det er det daglige brød eller de store kagekreationer. Du er inviteret til fejring.

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk.

Vi værner om de gamle traditioner, men vi fokuserer på fremtiden. Vi afsøger nye trends og tendenser, og går forrest når det kommer til dansk mel og den bæredygtige udvikling. Vi går forrest i arbejdet for en mere ansvarlig produktion gennem hele værdikæden – fra mark over mølle og ud til dig.

Hos Valsemøllen for fagfolk fejrer vi jubilæet hele året med masser af inspiration, tendensnyt, tips og opskrifter og produktnyheder. Mød os til fejring bl.a. på Foodexpo i Herning.

Valsemøllen 125 vandret grøn RGB udvikling

FAGLIG SPARRING

– sammen om det gode bagværk

Vi ved, at faglighed og erfaring betyder noget. Når du vælger som Valsemøllen din samarbejdspartner, får du derfor mulighed for professionel sparring på den gode smag og det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.
Lad os være din faglige sparringspartner i køkkenet. Vi arbejder hver dag på at udvikle de bedste produkter til dig, så vi kan være sammen om det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.

Johs 943

SAMMEN OM EN BÆREDYGTIG UDVIKLING

- VIL DU VÆRE MED?

Siden 1899 har Valsemøllen haft fokus på dansk håndværk og stolte mølletraditioner, og vi går også forrest, når det kommer til en mere bæredygtig og på sigt klimaneutral værdikæde fra jord til bord.

Vi bidrager til udviklingen med ansvarlig mølledrift gennem CO2e neutral formaling af vores egne kornprodukter, og, lige så vigtigt, i tætte og forpligtende partnerskaber. Vi arbejder både sammen med landbruget og organisationer samt virksomheder, der rækker frem til slutbrugeren, med fokus på at udvikle afgrøder og forbrug i en mere bæredygtig retning. På den måde er vi med til at sikre mere bæredygtige madvaner med et minimalt klimaaftryk i fremtiden.

Mad 12

Find din grossist

Vores produkter forhandles via et bredt netværk af grossister, som leverer til alle former for professionelle køkkener. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte en af vores bageri- eller foodservice konsulenter

grossist billede

HER KAN DU MØDE OS


Hos Valsemøllen går vi op i at være fælles om det gode bagværk, og derfor er vi også finde på mange af landets fødevaremesser, workshop m.m. året rundt. Vi har samlet alle vores kommende arrangementer, så du kan se, hvor du kan møde os henne på de fremtidige messer.



Billede 29.03.2022 12.02.36 (1)

Madværkstedet Online | Foodservicebranchens digitale mødested


Madværkstedet Online er et inspirationsforum, hvor alt er samlet lige fra opskrifter til inspirationsartikler, produktinformationer og meget mere.

Madværkstedet

Sammen om en bæredygtigudvikling

Siden 1899 har Valsemøllen haft fokus på dansk håndværk og stolte mølletraditioner, og vi går også forrest, når det kommer til en mere bæredygtig og på sigt klimaneutral værdikæde fra jord til bord.

Vi bidrager til udviklingen med ansvarlig mølledrift gennem CO2e neutral formaling af vores egne kornprodukter, og, lige så vigtigt, i tætte og forpligtende partnerskaber. Vi arbejder både sammen med landbruget og organisationer samt virksomheder, der rækker frem til slutbrugeren, med fokus på at udvikle afgrøder og forbrug i en mere bæredygtig retning. På den måde er vi med til at sikre mere bæredygtige madvaner med et minimalt klimaaftryk i fremtiden.

Rugbrødsmad

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen