Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Andre Vanilje Muffins Varianter

Fremgangsmåde:

Ananas & Karamel

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 50 g Caramel Glossy, 50 g Mini Marshmallows (skumfiduser), 50 g hakkede ananasstykker.

Banan & Nødder

 

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 25-50 g Bananpasta, 200 g friske bananer, 125 g valnødder.

Banasplit

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 30 g bananpasta, 50 g Mini Marshmallows (skumfiduser).

Breakfast

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 20 g Instant kaffe(Nescafe), 20-25 g orangepasta, drysses med cornflakes

Calypso

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 25-50 g ananaspasta, 20 g romessens, 60 g chokoladedrys, 60 g rosiner, drysses med kokos.

Cappuccino

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 15 g instant kaffe (Nescafe), Drysses med perlesukker

Caribbian kokos

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 50 g chokoladedrys, 50 g kokos

Citron & Birkes

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 25-50 g citronpasta, 60 g blå birkes

Fersken & Brandy

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 100 g ferskner, brandyessens

Gulerod & Appelsin

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 25-50 g orangepasta, 125 g gulerødder

Hawaiian Sundae

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 50 g kokos, 25-50 g ananaspasta

Honning & Havre

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 50 g honning, 50 g havregryn 

Honning & Pecan

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 80 g honning, 125 g pecannødder

Irsk Kaffe

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 15 g Instant Kaffe (Nescafe), whiskeyessens

Jordbær & Ostecreme

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 25-50 g jordbærpasta. Hver muffin sprøjtes i midten med ostecreme (se opskrift). Forbrug ca 85 g pr 1.000 g Grunddej Vanilje Muffins. Opskrift på ostecreme: 400 g naturel flødeost, 250 g usaltet smør, 360 g flormelis, 10 g vaniljesukker, citronsaft. Flødeost, smør, flormelis og vaniljesukker røres sammen. Smag til med citronsaft. 

Jordbær Pavlova

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 25-50 g jordbærpasta, 50 g marengsstykker

Muffins & Ostecreme 

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 50 g Chokolade drys og 20 g ostecreme (se opskrift) sprøjtes i hver muffin før bagning.
Opskrift på ostecreme: 400 g naturel flødeost, 250 g usaltet smør, 360 g flormelis, 10 g vaniljesukker, citronsaft. Flødeost, smør, flormelis og vaniljesukker røres sammen. Smag til med citronsaft. 

St. Patrick Dag

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 125 g æblemarmelade, grøn frugtfarve 

Sweet & Sour

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 75 g blåbær, 125 g tranebær

Tiramisu

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 15 Instant Kaffe (Nescafe), mandelessens, brandyessens

Uncle Sams 4 Juli

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, Grunddejen deles i tre lige store portioner: 1/3 tilsættes jordbærpasta, 1/3 tilsættes blåbær, 1/3 sprøjtes direkte i muffinsformene, derefter spøjtes de to andre portioner i, så man opnår en marmoreffekt. 

Æble & Ahorn

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins,125 g æblemarmelade. Efter bagning pyntes med hvid glasur, der er smagt til med ahornsirup

Æble Pie 

1.000 g Grunddej Vanilje Muffins, 50 g æbletern.

Ingredienser:

Sukker, hvedestivelse, æg, rapsolie, hvedemel, palmeolie, stabilisator (E1414), vand, bagepulver (E450, E500, Hvedestivelse),vallepulver, salt glucose sirup, skummemælkspulver, emulgator (E472e), stabilisator (E415E), vanilje aroma.  


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1439 kJ
344 kcal
Fedt20,8 g
- mættede fedtsyrer3,2 g
Kulhydrat36 g
- heraf sukkerarter28,6 g
Kostfibre0,2 g
Protein3,4 g
Salt1,02 g
Print opskrift