Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Sockerkrans

Fremgangsmåde:

Til opskriften skal du bruge: 300 g grunddej og 100 g remonce.

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 450 g pr. pres

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min.

* Vejledende

Beskrivelse: Rul dejen ud på 20 x 30 cm. Rul med en kamspore ca. 1 cm. fra nederste kant, og smør remonce og creme udover dejstykket. Rul dejen sammen som til snegle, og vend dejen med den kam-markerede side opad. Kom dejen på en plade, og form den som en krans. Stryg  kransen med smeltet smør, og vend den i sukker efter afbagning.

Rasketid   :   60-65 min.

Bagetid     :   14 - 17 min.

Bagetemp. :   Ca. 230 Co

Næringsberegningen er baseret på mængderne, der bruges i selve opskriften og ikke mængderne i grunddejen.

Ingredienser:

Hvedemel, smør, vand, sukker, marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), gær, kardemomme, salt, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1435 kJ
343 kcal
Fedt15,4 g
- mættede fedtsyrer7,9 g
Kulhydrat43,4 g
- heraf sukkerarter17,6 g
Kostfibre2,2 g
Protein6,3 g
Salt0,56 g
Print opskrift