Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Pistagekrans

Fremgangsmåde:

Til opskriften skal du bruge: 1200 g grunddej, 500 g remonce og 150 g mandelfyldning med picstaciearoma.

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 1.910 g pr. pres

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min.

* Vejledende

Beskrivelse: Rul dejen ud på 20 x 100 cm., og smør remonce ud over hele dejstykket. Smør efterfølgende mandelfyldningen ud over stykket, og rul dejen sammen som til snegle. Læg dejen på en plade, og form den som en stor krans. Klip dejen på ydersiden, så du har en takket yderside og glat inderside på kransen. Stryg kransen med vand, og drys med pistacienødder efter raskning. Stryg den med sukkervand efter bagning, når den er kold, og glaser den med hvid glasur.

Sukkervand: Kog vandet op med sukker i 3-5 minutter.

Rasketid   :   60-65 min.

Bagetid     :   14 - 17 min.

Bagetemp. :   Ca. 230 Co

Næringsberegningen er baseret på mængderne, der bruges i selve opskriften og ikke mængderne i grunddejen.

Ingredienser:

Hvedemel, marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), smør, sukker, vand, pistacienød, gær, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), kardemomme, salt, pistaciearoma, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1656 kJ
396 kcal
Fedt19,7 g
- mættede fedtsyrer8,5 g
Kulhydrat45,4 g
- heraf sukkerarter20,7 g
Kostfibre3 g
Protein7,8 g
Salt0,53 g
Print opskrift