Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Pistage snurrer

Fremgangsmåde:

Til opskriften skal du bruge: 2000 g grunddej og 500 g remonce.

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 2.760 g pr. pres (80 - 90 g pr. snurra)

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min.

* Vejledende

Beskrivelse: Rul dejen ned på 3,5 - 4 mm., i rektangulær form. Smør remoncen på den nederste del af dejstykket, og smør mandelfyldning tilsat pastaciearoma oven på remoncen. Læg derefter det øverste stykke dej ind over remoncen. Skær dejstykket ud i strimler i ønsket størrelse (80-90 g). Form strimlerne til snurrer, og sæt dem på en plade. Stryg dem med vand, sprøjt creme i, og drys dem med hakkede pistacienødder. Stryg snurrerne med sukkervand efter afbagning.

Sukkervand: Kog vandet op med sukker i 3-5 minutter.

Rasketid   :   60-65 min.

Bagetid     :   6-8 min.

Bagetemp. :   Ca. 230 Co

Næringsberegningen er baseret på mængderne, der bruges i selve opskriften og ikke mængderne i grunddejen. 

 

Ingredienser:

Hvedemel, marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), smør, sukker, vand, gær, pistacienød, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), kardemomme, salt, pistaciearoma, melbehandlingsmiddel (E300)


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1586 kJ
379 kcal
Fedt17,3 g
- mættede fedtsyrer7,9 g
Kulhydrat46,6 g
- heraf sukkerarter18,5 g
Kostfibre2,8 g
Protein7,7 g
Salt0,59 g
Print opskrift