Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Mandelkrans

Fremgangsmåde:

Til opskriften skal du bruge: 1200 g grunddej, 500 g remonce og 150 g mandelfyldning. 

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 1.855 g pr. pres

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min.

* Vejledende

Remonce fyldning

Beskrivelse: Rul dejen ud på 20 x 100 cm. Smør remonce udover hele dejstykket. Kom en stribe mandelfyldning i midten af stykket, og drys kardemomme ud over hele dejstykket. Rul dejen sammen som til snegle. Læg dejen på en plade, og form den som en stor krans. Klip den lige som en klippekrans. Stryg den med vand, og drys med perlemelis efter raskning. Stryg kransen med sukkervand efter bagning.

Sukkervand: Kog vandet op med sukker i 3-5 minutter.

Rasketid   :   60-65 min.

Bagetid     :   14 - 17 min.

Bagetemp. :   Ca. 230 Co


Næringsberegningen er baseret på mængderne, der bruges i selve opskriften og ikke mængderne i grunddejen.
 

Ingredienser:

Hvedemel, marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), smør, sukker, vand, gær, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), kardemomme, salt, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1625 kJ
388 kcal
Fedt18,7 g
- mættede fedtsyrer8,5 g
Kulhydrat46,4 g
- heraf sukkerarter21,5 g
Kostfibre2,8 g
Protein7,2 g
Salt0,55 g
Print opskrift