Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Kardemumma snurrer

Fremgangsmåde:

Til opskriften skal du bruge: 2000 g grunddej og 600 g remonce. 

Dejtemperatur: 25-27°C

Køretid: 

Raskedej: 4 min. langsomt + 30 min. liggetid 

Færdig dej: 8 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Dejvægt: 2.605 g pr. pres (80 - 90 g pr. bolle)

Liggetid for færdigdej: 15 min. som dej + 15 min. i virk.

Rasketid: 60-65 min. i raskeskab

Bagetemperatur*: 230°C i stikovn

Bagetid*: 6-8 min.

* Vejledende

Beskrivelse: Rul dejen ned på 3,5 4 mm, i rektangulær form. Smør remonce på den nederste del af dejstykket, og drys kardemomme udover remoncen. Læg derefter det øverste stykke dej ind over remoncen. Skær dejstykket ud i strimler i ønsket størrelse (80-90 g). Form strimlerne til snurrer, og sæt dem på en plade. Stryg dem med vand, og drys sukker og kardemomme ovenpå. Stryg snurrerne med sukkervand efter afbagning.

Sukkervand: Kog vandet op med sukker i 3-5 minutter.

Rasketid   :   60-65 min.

Bagetid     :   6-8 min.

Bagetemp. :   Ca. 230 Co

Næringsberegningen er baseret på mængderne, der bruges i selve opskriften og ikke mængderne i grunddejen. 

Ingredienser:

Hvedemel, smør, sukker, marcipanråmasse (mandler, sukker, vand, invertsukkersirup), vand, gær, koldcreme (sukker, modificeret kartoffel stivelse, skummetmælkspulver, kokos olie, fortykningsmiddel (E401), vanilje aroma, salt, vanilin, farvestof E160a (kan indeholde spor af æg)), kardemomme, salt, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1581 kJ
378 kcal
Fedt16,8 g
- mættede fedtsyrer8,6 g
Kulhydrat48,3 g
- heraf sukkerarter18,8 g
Kostfibre2,5 g
Protein7,1 g
Salt0,63 g
Print opskrift