Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Berliner af Bløddej 100/0

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne hældes i æltekarret.

Dejtemp: 24-26°C.

Køretid: 6 min. langsomt + 5 min. hurtigt.

Liggetid: 20 min. i virk.

Dejvægt: 1.350 g pr. pres.

Form: Slåes op som boller og stilles på plade til hævning.

Rasketid*: 50 min. i bageriet.

Bagetid*: Koges ca. 3 min. på hver side ved 180°C i frituren. Vendes i sukker og fyldes med marmelade.

*)Vejledende

Ingredienser:

Hvedemelmælkæg, sukker, gær, palmeolie, salt tilsat jod, fortykningsmiddel (E1414), citronpasta, glukosesirup, hvedegluten, emulgator (E472e), fortykningsmiddel (E440). emulgator (E471), rapsolie, majsstivelse, smøraroma.


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1266 kJ
303 kcal
Fedt6,4 g
- mættede fedtsyrer2,8 g
Kulhydrat51 g
- heraf sukkerarter7,7 g
Kostfibre2,6 g
Protein8,3 g
Salt1,3 g
Print opskrift