Låmsås Emmerbrød

Fremgangsmåde:

Inspireret af gamle danske kornsorter har vi udviklet dette brød bagt på dansk Emmerhvedemel med en let mørk glød og god smag fra Panifico-surdejen

Dejtemperatur: 24-25°C.

Køretid*: 6 min. langsomt + 4 min. hurtigt

Liggetid: 2x15 min.

Dejvægt: 800 g for brød, 120 g for stykker

Form: Dej slåes op og kommes i en meldrysset hævekurv med virket opad. Stilles på køl til næste dag

Bagetemperatur*: 230 °C med lidt damp

Bagetid*: 34-40 min.

* Vejledende

 

Ingredienser:

Stenformalet hvedemel, vand, stenformalet emmer fuldkornshvedemel, durumhvedemel, 2% tørret hvedesurdej (hvedemel, en­zym, starterkultur), salt tilsat jod, honning, hvedegluten, hvedeklid, rugsigtemel, emulgator (E472e), rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1008 kJ
241 kcal
Fedt1,2 g
- mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat46,7 g
- heraf sukkerarter2,5 g
Kostfibre3 g
Protein8,6 g
Salt1,37 g
Print opskrift