Basis Bløddej 25/75 (Grundopskrift)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 25-26°C

Køretid*: 6 min. langsomt + 5 min. hurtigt

Liggetid: 10 min. som dej + 20 min. i virk

Dejvægt: Alm. boller 1.500 g. pr. pres

Rasketid*: Ca. 55-60 min

Bagetemperatur*: Som til bløddej

Bagetid*: 6-8 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

Hvedemel, vand, gær, sukker, palmeolie, rapsolie, æg, salt tilsat jod, stabilisator (E1414), glukosesirup, hvedegluten, fortykningsmiddel (E440), emulgatorer (E472e) (E471), majsstivelse, smøraroma, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1222 kJ
292 kcal
Fedt6,7 g
- mættede fedtsyrer2,1 g
Kulhydrat47,4 g
- heraf sukkerarter6,6 g
Kostfibre2,5 g
Protein8,7 g
Salt1,09 g
Print opskrift