Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Gulerodsrugbrød (med Basis Deluxe 40/60)

Fremgangsmåde:

Først laves iblødsætning

Iblødsætning

350 g Basis Deluxe 40/60

1.200 g skårne rugkerner

1.200 g vand

Ovennævnte iblødsættes dagen før

 

Rugbrødet

Dejtemperatur       28-30°C
Køretid*   15 min. langsomt.
Liggetid   30 min.
Dejvægt   1.100 g
Form   Fulton rugbrødsform (10x10x18)
Dekoration   Vendes i en blanding af sesam og hørfrø.
Rasketid*   55 min.
Bagetemperatur*   250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn.
Bagetid*   Ca. 55-60 min. (Kernetemp. min. 96°C).
 
*)Vejledende

 

Ingredienser:

35% rugmel, vand, 12% rugkerner, 6% gulerod, hvedemel, solsikkekerner, tørret hvedesurdej (hvedemel, starterkultur), hørfrø, hvedegluten, mørk ristet bygmalt, salt tilsat jod, hvedeklid, gær, druesukker, karamelsirup, rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1045 kJ
250 kcal
Fedt4,8 g
- mættede fedtsyrer0,5 g
Kulhydrat39,5 g
- heraf sukkerarter3,2 g
Kostfibre7,8 g
Protein7,9 g
Salt1,48 g
Print opskrift