Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Pasta af linsemel

Fremgangsmåde:

Hold begge slags mel ud på bordet. Lav en fordybning i midten som en vulkan. Slå æggene ud i fordybningen og tilsæt salt. Vend mel og æg sammen med en gaffel og ælt den efterfølgende i hånden. Melet skal trækkes ind i æggemassen til en grov dej. Tilsæt evt. lidt vand, hvis dejen er for tør. Ælt dejen færdig i ca. 10 min., indtil den er glat og elastisk. Pak den ind i film og lad den hvile i 15-30 min.

Når dejen rulles ud, skal det enten gøres ved håndkraft med kagerulle eller med en pastamaskine.

Pastaen koges, til den er al dente (ca. 2-4 min.) i saltet vand.

Ingredienser:

Æg, hvedemel, 18% linsemel, salt tilsat jod, melbehandlingsmiddel (E300).

Print opskrift