Tysk
Engelsk
Om os
Historie
Fra jord til bord
Kvalitet
Fuldkorn
CSR
Ledelse
Mangfoldighed
Job & karriere
Handelsbetingelser
Nyheder
For fagfolk
Bageri
Foodservice
Industri
Detail
Opskrifter
Kontakt
Kundeservice
Bageri
Foodservice
Industri
Detail
Produktudvikling
Salg & marketing
Eksport
Vis filtre
Rugbrød (54)
Hvedebrød (148)
Til den søde tand (37)
Green Life (8)
Det Danske Bagerlandshold (13)
Danmarks Bedste Brød (27)
Højtider (15)
Økologi (25)
Glutenfri (3)
Brug for hjælp?
Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30
76 10 33 33
Ring til kundeservice
Opskrifter
Franskbrød med Grand Farine Levain 10/90
Fuldkornsspeltbrød med Spelt Sur 10/90 NA
Familie-Spelt med Spelt Sur 10/90 NA
Grov Spelt
Spelt 3-Korn
Spelt Rustik
Delux stykker
Orginal Softkernerugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)
Mørkt Rugbrød af Basis Rugbrød Mørk
Rugbilen ( med Basis Rugbrød Mørk 20/80)
Mange Kerne Rugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)
Jysk Kernerugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)
Gulerodsrugbrød (med basis Rugbrød Mørk 20/80)
80% Kernerugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)
50% Rugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)
40% Kernerugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)
20% Kernerugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)
Havrerugbrød med Valsauer
Kartoffelrugbrød med Valsauer
Dansk Svedjerug Jubilæumsbrød
Første
«
1
2
3
4
...
6
7
8
9
10
»
Sidste
Copyright © 2017 Valsemøllen - Alle rettigheder forbeholdes.