• Tysk Engelsk
      Deutsch (Deutschland) English (United Kingdom)
    • Om os
      • Historie
      • Fra jord til bord
      • Kvalitet
      • Fuldkorn
      • CSR
      • Ledelse
      • Mangfoldighed
      • Job & karriere
      • Handelsbetingelser
    • Nyheder
    • For fagfolk
      • Bageri
      • Foodservice
      • Industri
      • Detail
    • Opskrifter
    • Kontakt
      • Kundeservice
      • Bageri
      • Foodservice
      • Industri
      • Detail
      • Produktudvikling
      • Salg & marketing
      • Eksport
    Vis filtre
    • Rugbrød (30)
    • Hvedebrød (109)
    • Til den søde tand (22)
    • Green Life (7)
    • Det Danske Bagerlandshold (13)
    • Danmarks Bedste Brød (27)
    • Højtider (15)
    • Økologi (13)
    • Glutenfri (3)

    Brug for hjælp?

    Man - tors
    8:00 - 16:00
    Fre
    8:00 - 15:30

    76 10 33 33

    Ring til kundeservice

    Opskrifter

    80% Kernerugbrød (med Basis Deluxe 40/60)

    Deluxe 4-korns rugbrød (med Basis Deluxe 40/60)

    Hveder (med bløddej 100/0)

    Tomatbrød (med Rustikt Surdejsbrød 50/50)

    Baguette (af Grand Farine Baguette 100/0)

    Baguette 100/0 NA (Grundopskrift)

    Müsliboller (med Basis Bløddej 25/75)

    Sandwichboller (med Limnos 50/50)

    Knækbrød (med Nordisk Bagværk 50/50)

    Hveder (af basis bløddej 25/75)

    Hveder (af bløddej 100/0)

    Spanske rundstykker

    Wienerbrød (af Wiener-Vals 100/0)

    Starenio (med Limnos 50/50)

    Mursten (med Limnos 50/50)

    Grillhjul (med Limnos 50/50)

    Grill Tomatbaguette (med Limnos 50/50)

    Grill Olivenbaguette (med Limnos 50/50)

    Græsk grillbrød (med Limnos 50/50)

    Fuldkornsstykker (med Luzern 30/70)

    • Første
    • «
    • ...
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • ...
    • 11
    • 12
    • 13
    • »
    • Sidste

    For fagfolk

    • Bageri
    • Foodservice
    • Industri
    • Detail

    Valsemøllen producerer melprodukter til bagerier, detailhandel, industri og food service. Valsemøllen kan tilbyde et fuldt sortiment - alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler, til helt nye meltyper. Vi udvikler på både koncept- og produktniveau og ønsker at forblive den foretrukne, professionelle sparringspartner for vores kunder.

    Se Valsemøllens Smiley-rapporter for afdelingerne i Esbjerg, Køge og Svendborg.

    Kontakt

    Valsemøllen A/S

    Havnegade 58
    6700 Esbjerg

    Sandvadsvej 14
    4600 Køge

    TLF.: 7610 3300
    FAX: 7610 3301

    E-MAIL: info@valsemollen.dk

    Copyright © 2017 Valsemøllen - Alle rettigheder forbeholdes.