Wienerbrød (af Wiener-Vals 100/0)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: Som kold som muligt

Køretid*: 5 min. ved mellemhastighed

Indrulning: 50-60% rullemargarine 

Rulning: 3 x 3 uden hviletid. Efter rulning sættes dejen på køl/frost i 20 min.

Dejvægt:

Wienerbrød: 50-60 g pr. stk.

Stænger: 200 g pr. stk.

Rasketid*: Ca. 45 min.

Bagetemperatur*: 210-230 °C

Bagetid*:

Småt wienerbrød: 12-14 min.

Stort wienerbrød: 18-20 min.

* Vejledende

Ingredienser:

Hvedemel, vand, æg, gær, sukker, hvedegluten, rapsolie, hvedeklid, salt tilsat jod, rugsigtemel, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1080 kJ
258 kcal
Fedt2,6 g
- mættede fedtsyrer0,7 g
Kulhydrat46,2 g
- heraf sukkerarter5 g
Kostfibre2,3 g
Protein10,6 g
Salt0,39 g
Print opskrift