Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Starenio (med Limnos 50/50)

Fremgangsmåde:
Starenio betyder på græsk traditionel brød kun bagt med durummel.
 
Dejtemperatur       27°C
Køretid*   12 min. (10 min. langsomt + 2 min. hurtigt)
Liggetid   30 min. som dej
Dejvægt   600 g
Opslåning   Dejen virkes op til et rundt brød, der vendes i durum og deles i 3 stykker med en skraber, så man får en stjerneform. Husk at trykke helt igennem med dejskraberen.Drys med durum for at fremhæve stjerneformen.
Rasketid*   35 min. i raskeskab og 10 min. tørrask i bageriet
Bagetemperatur*   220°C. Damp ved indsætning i ovn
Bagetid*   30 - 35 min.
 
*)Vejledende

 

Ingredienser:

Vand, durumhvedemel, hvedemel, gær, palmeolie, salt tilsat jod, majsmel, glukosesirup, gurkemeje, majsstivelse, rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300).
 

 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1023 kJ
244 kcal
Fedt2,7 g
- mættede fedtsyrer1,1 g
Kulhydrat45,2 g
- heraf sukkerarter0,7 g
Kostfibre2,4 g
Protein8 g
Salt1,13 g
Print opskrift