Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Mursten (med Limnos 50/50)

Fremgangsmåde:
Dejtemperatur       26 - 27°C
Køretid*   10 min. langsomt + 1 min. hurtigt
Liggetid   15 min.
Dejvægt   ca. 140 g
Opslåning   Rulles ned på 7 mm på rullebordet. Lægges på bagebordet. Hviler 15 min.
Hakkes ud i stykker á 8 x 13 cm (ca. 140 g).
Sættes på plader.
Rasketid*   30 min. i raskeskab + 15 min. i bageriet
Bagetemperatur*   Som franskbrød. Damp som franskbrød
Bagetid*   ca. 20 min.
Fyld   Brødet deles og hver halvdel smøres med Tatziki.
Herpå lægges følgende:
Sprøde salater
Agurkeskiver
Syltet artiskok
Røget kalkunfilet
Ringe af rødløg
Citronbåd og cherrytomater
 
*)Vejledende

 

Ingredienser:

Hvedemel, vand, durumhvedemel, gær, palmeolie, salt tilsat jod, majsmel, glukosesirup, gurkemeje, majsstivelse, rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300).
 

 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1016 kJ
243 kcal
Fedt2,7 g
- mættede fedtsyrer1,1 g
Kulhydrat45 g
- heraf sukkerarter1,3 g
Kostfibre2,3 g
Protein7,9 g
Salt1,13 g
Print opskrift