Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Grill Tomatbaguette (med Limnos 50/50)

Fremgangsmåde:
Dejtemperatur       27°C
Køretid*   (8 min langsomt + 4 min hurtigt - i de sidste 2 min tilsættes de hakkede tomater)
Liggetid   30 min. i virk
Dejvægt   250 g
Opslåning   Efter liggetiden slåes brødet op til et ca. 25 cm langt brød med spidse ender. Stryges herefter med vand og vendes i Durum Grosso
Rasketid*   45 min. Brødet snittes med 3 dybe snit på tværs af baguetten inden indsætnig i ovn. 
Bagetemperatur*   250°C uden damp efter 2 min. dampes der normalt og temperaturen reduceres til 210°C
Bagetid*   20 min + 5 min med åbent spjæld
 
*)Vejledende
 

 

Ingredienser:

Hvedemel, vand, 22% durumhvedemel, 5% soltørret tomat, gær, palmeolie, salt tilsat jod, majsmel, glucose sirup, gurkemeje, majsstivelse, rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300).
 

 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi988 kJ
236 kcal
Fedt2,8 g
- mættede fedtsyrer1 g
Kulhydrat42,8 g
- heraf sukkerarter1,2 g
Kostfibre2,7 g
Protein8 g
Salt1,08 g
Print opskrift