Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Grill Olivenbaguette (med Limnos 50/50)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 27°C

Køretid*: (8 min. langsomt + 4 min. hurtigt - i de sidste 2 min. tilsættes de hakkede oliven)

Liggetid: 30 min. i virk

Dejvægt: 250 g

Opslåning: Efter liggetiden slåes brødet op til et ca. 25 cm langt brød med spidse ender. Stryges herefter med vand og vendes i Durum Grosso.

Rasketid*: Tørraskes i ca. 45 min. Brødet snittes med 3 dybe snit på tværs af bagutten inden indsætning i ovn

Bagetemperatur*: Indsættes ved 250°C uden damp, efter 2 min. dampes der normalt og temperaturen reduceres til 210°C.

Bagetid*: 20 min + 5 min. med åbent spjæld

*Vejledende

 

Ingredienser:

Hvedemel, vand, 22% durumhvedemel, 5% oliven, gær, palmeolie, salt tilsat jod, majsmel, glukosesirup, gurkemeje, majsstivelse, rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300).
 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1045 kJ
250 kcal
Fedt4,4 g
- mættede fedtsyrer1,3 g
Kulhydrat43,1 g
- heraf sukkerarter1,2 g
Kostfibre2,4 g
Protein7,6 g
Salt1,51 g
Print opskrift