Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Græsk grillbrød (med Limnos 50/50)

Fremgangsmåde:
Dejtemperatur       27°C
Køretid*   12 min. (10 min. langsomt + 2 min. hurtigt)
Liggetid   30 min. i virk
Dejvægt   1.200 g pr. pres
Form   Alu-form - diameter 25 cm
Dekoration   Sæt 15 boller i alu-form (diameter ca. 25 cm). Drysses evt. med krydderier.
Rasketid*   ca. 45 min.
Bagetemperatur*   Indsættes ved 250°C uden damp, efter 2 min. dampes der normalt og temperaturen reduceres til 210°C
Bagetid*   30 min + 5 min åbent spjæld
 
*)Vejledende
 
Ingredienser:

Hvedemel, vand, durumhvedemel, gær, palmeolie, salt tilsat jod, majsmel, glukosesirup, gurkemeje, majsstivelse, rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1014 kJ
242 kcal
Fedt2,7 g
- mættede fedtsyrer1,1 g
Kulhydrat44,8 g
- heraf sukkerarter1,2 g
Kostfibre2,3 g
Protein8 g
Salt1,1 g
Print opskrift