Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Græskarrugbrød 100/0

Fremgangsmåde:

Dejtemp.: 30-32°C.

Køretid: 20 min. langsomt.

Liggetid: Ingen.

Dejvægt: 1.200 g. Vejes direkte i form.

Form: Aluform 75165.

Dekoration: Drysses med græskarkerner.

Rasketid: 45-50 min.

Bagetemp.: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning.

Bagetid: 40-45 min. De sidste 5 min. med abent spjæld.

(Kernetemp. min. 96°C).

Få flere opskrifter på rugbrød her

 

 

 

Ingredienser:

Vand, 10% rugflager, durumhvedemel, hvedemel, 6% græskarkerner, 6% crimpede rugkerner, havreflager, gule hørfrø, salt tilsat jod, tørret hvedesurdej (hvedemel, starterkultur), mørk ristet bygmalt, gær, havrefibre, melbehandlingsmiddel (E300).

 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi960 kJ
229 kcal
Fedt6,1 g
- mættede fedtsyrer1 g
Kulhydrat32 g
- heraf sukkerarter0 g
Kostfibre6 g
Protein8 g
Salt1 g
Print opskrift