Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Chokolademuffins (grunddej)

Fremgangsmåde:

Bland grunddejen, som beskrevet.

Orangepastaen blandes i dejen fra starten og macadamia nødderne vendes i til sidst. Fyld dejen i små portions- eller muffinsforme. Placér en bagemåtte eller bagepapir samt en bageplade oven på de fyldte forme, så kager ikke bager op i en top. Efter afkøling kan kagerne dekoreres med gele. 

Bagetemperatur* 175°C (Muffins bages ved 165°C)

Bagetid* 18-22 min. 

*Vejledende 

 

Se flere lækre opskrifter med helblandingen Choko Muffin & Kageblanding 100/0

Ingredienser:

Sukker, æg hele, rapsolie, hvedestivelse, kakao, palmeolie, vallepulver (mælk), vand, hævemidler (E450, E500), stabilisator (E1414), salt, glukosesirup, skummetmælkspulver, emulgator (E472e), stabilisator (E415).

 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1563 kJ
374 kcal
Fedt22 g
- mættede fedtsyrer4 g
Kulhydrat37 g
- heraf sukkerarter34 g
Kostfibre1 g
Protein4 g
Salt1 g
Print opskrift