Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Kerne-Max 100/0, Fuldkorn

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C.

Køretid*: 30 min. langsomt

Liggetid: 30 min. køres langsomt 1 min. inden afvejning

Dejvægt:

Rugbrød: 1.100 g. Vejes direkte i form og glattes med vand.

Rugklapper: 100 g

Form:

Rugbrød: Aluform 75165.

Rugklapper: Aluform eller Flexipanmåtte med en diameter på ca. 10 cm.

Rasketid*: 40-45 min.

Bagetemperatur*:

Bageriovn: 250°C., faldende til 180°C. Damp ved indsætning.

Gastroovn: 230°C., faldende til 170°C. Damp ved indsætning.

Bagetid*:

Rugbrød: 50-55 min. De sidste 5 min. med åbent spjæld. (Kernetemp. min. 96°C.).

Rugklapper: 20-25 min. 

*) Vejledende

Ingredienser:

Vand, 13% rugmel, 12% rugkerner, 12% durumkerner, halvsigtet rugmel, 4% fuldkornshvedemel, 4% solsikkekerner, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), hvedemaltmel, salt tilsat jod, gær, sukker, brun farin, hvedegluten, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi882 kJ
211 kcal
Fedt3 g
- mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat34 g
- heraf sukkerarter2 g
Kostfibre6 g
Protein7 g
Salt1 g


Print opskrift