Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Softkernerugbrød

Fremgangsmåde:

FREMGANGSMÅDE
Dejtemperatur 28-30°C.
Æltetid 20 min. langsomt.
Hviletid 30 min.
Dejvægt Rugbrød: 1.400 g.
Rugbrødssandwich: 400 g.
Form Rugbrød: 10 x 10 x 30 form (3 l.).
Rugbrødssandwich: Rund form med en diameter
på 20 cm – 4 stk. markeres med dejskraber.
Dekoration Glat og drys med sesamfrø (9013504).
Opslåning Dejen vendes i sesam, inden den kommer i formen.
Rasketid* 50 min.
Bagetemp.* Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp.
Bagetid* Rugbrød: 50 min. (kernetemp. 94°C).
Rugbrødssandwich: 20 min.
* Vejledende

Ingredienser:

INGREDIENSER:
Vand, 18,7% - rugflager,
rugsigtemel, 7,9% - hørfrø,
Rugmel, 6,6% - solsikkekerner,
tørret hvedesurdej
(hvedemel, starterkultur),
karamelpulver (glucose sirup,
maltodextrin, sukker), salt
tilsat jod, maltmel ( bygmalt,
malt extrakt ( bygmalt, vand)
gær, sesamfrø, afskallede.


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1046 kJ
250 kcal
Fedt7 g
- mættede fedtsyrer1 g
Kulhydrat33 g
- heraf sukkerarter2 g
Kostfibre7 g
Protein7 g
Salt1 g
Print opskrift