Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Økologisk Italiensk Surdejsbrød ala Tosca Farina

Fremgangsmåde:

Køretid*: 5 min. langsomt + 5 min. hurtigt + 5 min. hurtigt

Liggetid: 120 min. i boks/kasse. (60 min. i boks/kasse hvis brødene skal over køl til næste dag. Brødene sættes 1 time på frost, så på køl. Dag 2 tages brødene ud fra køl, og tempereres i bageriet til en kernetemperatur på min. 15°C, hæves til ønsket volumen)

Dejvægt:

Brød: 650 g

Baguettes: 400 g

Stykker: 120- 150 g

Dekoration: 50 % Øko Rugmel + 50 % Øko Grov Durum

Rasketid*: 60 min. tørrask

Bagetemperatur*:

Stikovn: Indsættes ved 230°C, damp efter 2 min. og temp. sænkes til 210°C

Herdovn: Indsættes ved 250°C, damp efter 2 min. og temp. sænkes til 230°C

Bagetid*:

Brød: 30 min. + 10 min. med åbent spjæld

Baguettes: 20 min. + 5 min. med åbent spjæld

Stykker: 15 min. + 5 min. med åbent spjæld

*Vejledende

Ingredienser:

Økologisk hvedemel, vand, økologisk durumhvedemel, tørret økologisk speltsurdej (spelthvedemel, starterkultur), salt tilsat jod, økologisk rugsigtemel, gær, økologisk hvedegluten, tørret økologisk surdej (økologisk hvedemel, starterkultur), melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi902 kJ
216 kcal
Fedt0,9 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat42,3 g
- heraf sukkerarter0,8 g
Kostfibre1,9 g
Protein7,8 g
Salt1,61 g
Print opskrift