Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Økologisk Mørkt Rugbrød (med færdigsur)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Form: 1.8 ltr. rugbrødsform

Rasketid*: Ca. 45-50 min.

Bagetid*: Ca. 50-55 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

54,5% økologisk rugmel, vand, økologisk hvedemel, tørret økologisk surdej (økologisk hvedemel, starter kultur), salt tilsat jod, økologisk gær, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi935 kJ
223 kcal
Fedt1,5 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat41,3 g
- heraf sukkerarter3,2 g
Kostfibre8,6 g
Protein6,2 g
Salt1,4 g
Print opskrift