Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Økologisk softkernerugbrød (med færdigsur)

Fremgangsmåde:

Lav iblødsætningen dag 1, bag rugbrødene på dag 2.

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 25 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1100 g - vejes direkte i form

Opslåning: Fx Fulton rugbrødsform (10x10x18 cm)  

Dekoration: Glat og drys med sesamfrø

Rasketid*: 40 - 45 min. (til dejen er 1 cm fra formens kant)

Bagetemperatur*: Sæt ind ved 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn

Bagetid*: ca. 55-60 min. (kernetemperatur mindst 96°C)

*) Vejledende

Ingredienser:

Vand, 23,5% økologiske skårne rugkerner, 11,8% økologisk rugmel, økologiske solsikkekerner, 6,5% økologisk fuldkornhvedemel, økologiske hørfrø, tørret økologisk surdej (økologisk hvedemel, starterkultur), salt tilsat jod, mørk bygmaltekstrakt, økologisk gær, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi959 kJ
229 kcal
Fedt7 g
- mættede fedtsyrer0,7 g
Kulhydrat29,6 g
- heraf sukkerarter1,9 g
Kostfibre7,6 g
Protein7,8 g
Salt1,38 g
Print opskrift