Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Grødboller med æble og kanel

Fremgangsmåde:

Beskrivelse: Start med at lave ”Grødboller grunddej”  - tage den ønskede mængde fra - her foreslået 1.000 g - lige når den er færdigæltet tilsættes revet æble og kanel, og æltes sammen i ca. 2 min.

Dag 1: På køl i olieret hæveboks til næste dag

Dag 2: Dejen tages ud fra køl, hakkes ud, drysses med mandelsplitter.

Dejvægt: 80 -100 g pr. bolle

Rasketid: Ingen – sættes direkte i ovnen.

Bagetemp*: Indsættes ved 235 °C uden damp.

Bagetid*: 12 – 14 min.'

*vejledende

Prøv også grødboller med tranebær og mandelsplitter her.

Ingredienser:

Vand, hvedemel, havregryn, solsikkekerner, hele chia frø, sukker, rapsolie, tørret hvedesurdej (hvedemel, starterkultur), byggryn, ruggryn, gær, durumhvedemelhvedegluten, salt tilsat jod, emulgator (E472e (vegetabilsk)), stabilisator (E415), rugmel, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1029 kJ
246 kcal
Fedt8 g
- mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat32 g
- heraf sukkerarter5 g
Kostfibre5 g
Protein7 g
Salt0 g
Print opskrift