Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Grød juleboller med tranebær og mandelsplitter

Fremgangsmåde:

Beskrivelse: Start med at lave ”Grødboller grunddej”  - lige når den er færdigæltet tilsættes tranebær og mandelsplitter og æltes sammen i ca. 2 min.

Dag 1: På køl i olieret hæveboks til næste dag.

Dag 2: Dejen tages ud fra køl, hakkes ud, drysses med mandelsplitter.

Dejvægt: 80 -100 g pr. bolle

Rasketid: Ingen – sættes direkte i ovnen.

Bagetemp*: Indsættes ved 235 °C uden damp.

Bagetid*: 12 – 14 min.
*vejledende

Prøv også julegrødboller med æble og kanel her.

Ingredienser:

Vand, hvedemel, havregryn, solsikkekerner, hele chiafrø, tranebær tørrede, mandelsplitter, sukker, rapsolie, tørret hvedesurdej (hvedemel, enzym, starterkultur), byggryn, ruggryn, gær, durumhvedemel, hvedegluten, salt tilsat jod, emulgator (E472e (vegetabilsk)), stabilisator (E415), Rugmel, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1156 kJ
276 kcal
Fedt10 g
- mættede fedtsyrer1 g
Kulhydrat35 g
- heraf sukkerarter7 g
Kostfibre5 g
Protein8 g
Salt0 g
Print opskrift