Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Baguettes (Økologisk Tosca Farina Grunddej)

Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde: Lad Tosca Farina Grunddejen hæves i 60 min. i en olieret plastkasse. 

Dejvægt: 400 g

Opslåning: 
Dag 1: Vend dejen fra plastkassen ud i økologisk durum og hak dejen ud i stykker. Fold stykkerne sammen og rul dem ud med let hånd -ca. til en plades længde. Læg brødene på en plade og stil dem på køl (5°C, tildækket) til dagen efter.

Dag 2: Tag brødene ud fra køl.

Rasketid: Lad brødene hæve til ønsket størrelse ( til de har en kernetemperatur på 15°C). Vend dem, så samlingen kommer opad. 

Dekoration: Snit et snit på langs. Ønsker du et rustikt look, kan du vælge at brænde dine baguettes med en gasbrænder inden bagning. 

Bagetemperatur*: Sæt brødene ind ved 250°C uden damp. Damp normalt efter 2 min. og sænk temperaturen til 210°C.

Bagetid*: 25 min. + 5 min. med åbent spjæld. 

*) Vejledende

Ingredienser:

Økologisk hvedemel, vand, økologisk durumhvedemel, tørret økologisk hvedesurdej, salt tilsat jod, gær, melbehandlingsmiddel(E300). 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi898 kJ
215 kcal
Fedt0,9 g
- mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat42,5 g
- heraf sukkerarter0,5 g
Kostfibre2,3 g
Protein7,1 g
Salt1,56 g
Print opskrift