Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Sandwich (Økologisk Tosca Farina Grunddej)

Fremgangsmåde:

Dekorationsmasse:

580 g Økologisk rugmel
5 g Økologisk tørgær
1.000 g Vand

Fremgangsmåde: Lad Tosca Farina Grunddejen hæve i 60 min. i en olieret plastkasse. Rør rugmel, tørgær og vand sammen. Lad dekorationsmassen trække i minimum 60 min. før brug. 

Dejvægt: 175 g

Opslåning: 
Dag 1: Vend dejen fra plastkassen ud i økologisk durum, og hak dejen ud i stykker. Fold stykkerne sammen, og rul dem ud med let hånd - til ca. 15 cm i længden. Læg dem på en plade, og sæt dem på køl (5°C, tildækket) til dagen efter. 

Dag 2: Tag brødene ud af køl. 

Rasketid:  Lad brødene hæves til ønsket størrelse (til de har en kernetemperatur på 15°C). 

Dekoration: Sprøjt dekorationsmassen på sandwichbrødene i et tyndt lag med en bred "flad" tyl. Sigt med økologisk Tipo "00".

Bagetemperatur*: Sæt brødene ind ved 250°C, uden damp. Damp normalt efter 2 min. og sænk temperaturen til 210°C. 

Bagetid*: 20 min. + 5 min. med åbent spjæld. 

*) Vejledende

Ingredienser:

Vand, økologisk hvedemel, økologisk durumhvedemel, økologisk rugmel, tørret økologisk hvedesurdej, salt tilsat jod, gær, melbehandlingsmiddel(E300). 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi842 kJ
201 kcal
Fedt0,9 g
- mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat39,7 g
- heraf sukkerarter0,7 g
Kostfibre2,9 g
Protein6,6 g
Salt1,31 g
Print opskrift