Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Foccacia med forårsløg & purløg( Økologisk Tosca Farina Grunddej)

Fremgangsmåde:

3.000 g Økologisk Tosca Farina Grunddej 
200 g Fintsnittet, økologisk forårsløg
50 g Fintsnittet, økologisk purløg

Pynt: Økologisk olivenolie, Flagsalt

Fremgangsmåde: Ælt dej, forårsløg og purløg sammen i 2 min. Lad dejen hæve i 60 min. i en olieret plastkasse. 

Dejvægt: 400 g

Opslåning: 

Dag 1: Vend dejen fra plastkassen ud på et olieret bord. Hak dejen ud og læg den i forme efter eget valg. Hæld olivenolie over dejen, og tryk kraftige fingermærker ned i dejen. Sæt brødene på køl (5°C, tildækket) til dagen efter.

Dag 2: Tag brødene ud af køl. 

Rasketid: Lad brødene hæve til den ønsket størrelse (til de har en kernetemperatur på 15°C). 

Dekoration: Pensl foccaciabrødene med olivenolie, og drys med flagsalt efter hævning. 

Bagetemperatur*: Sæt brødene ind ved 250°C faldende til 210°C uden damp. Damp normalt herefter. 

Bagetid*: 15 min. + 5 min. med åbent spjæld (kernetemperatur 96°C)

*) Vejledende

Ingredienser:

Økologisk hvedemel, vand, økologisk durumhvedemel, 7% økologisk forårsløg, 2% økologisk purløg, tørret økologisk hvedesurdej, salt tilsat jod, gær, melbehandlingsmiddel(E300). 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi840 kJ
201 kcal
Fedt0,9 g
- mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat39,6 g
- heraf sukkerarter0,5 g
Kostfibre2,4 g
Protein6,8 g
Salt1,45 g
Print opskrift