Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Foccacia med cheddar & rucola (Økologisk Tosca Farina Grunddej)

Fremgangsmåde:

3.000 g Økologisk Tosca Farina Grunddej
150 g Økologisk cheddarost i strimler
150 g Økologisk rucola

Pynt: Økologisk olivenolie, Frisk økologisk citron, Flagsalt

Fremgangsmåde: Ælt dej, ost og rucola sammen i 2 min. Lad dejen hæve i 60 min. i en olieret plastkasse. 

Dejvægt: 400 g

Opslåning: 

Dag 1: Vend dejen fra plastkassen ud på et olieret bord. Hak dejen ud og læg den i forme efter eget valg. Hæld olivenolie over dejen, og tryk kraftige fingermærker ned i dejen. Sæt brødene på køl (5°C, tildækket) til dagen efter.

Dag 2: Tag brødene ud af køl. 

Rasketid: Lad brødene hæve til den ønsket størrelse (til de har en kernetemperatur på 15°C). 

Dekoration: Pensl foccaciabrødene med olivenolie, og drys med frisk rosmarin og flagsalt efter hævning. 

Bagetemperatur*: Sæt brødene ind ved 250°C faldende til 210°C uden damp. Damp normalt herefter. 

Bagetid*: 15 min. + 5 min. med åbent spjæld (kernetemperatur 96°C)

*) Vejledende

Ingredienser:

Økologisk hvedemel, vand, økologisk durumhvedemel, 5% økologisk cheddar, 5% økologisk rucolasalat, tørret økologisk hvedesurdej, salt tilsat jod, gær, melbehandlingsmiddel(E300). 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi906 kJ
217 kcal
Fedt2,5 g
- mættede fedtsyrer1,2 g
Kulhydrat38,9 g
- heraf sukkerarter0,6 g
Kostfibre2,2 g
Protein7,9 g
Salt1,51 g
Print opskrift