Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Filone med oliven, persille & citron (med økologisk Tosca Farina Grunddej)

Fremgangsmåde:

3.000 g Økologisk Tosca Farina Grunddej
200 g Grofthakkede, økologiske grønne oliven
20 g Frisk, økologisk persille
20 g Økologisk citron 

Fremgangsmåde: Ælt dej, oliven, persille, og citronskal sammen i 2 min. Lad dejen hæve i 60 min. i en olieret plastkasse.

Dejvægt: 650 g

Opslåning: 

Dag 1: Vend dejen fra plastkassen ud på et olieret bord. Hak dejen ud i stykker, og form hvert stykke let aflangt med spidse ender. Vend stykkerne i en blanding af 95% økologisk durum og 5% økologisk persille. Sæt brødene på køl (5°C, tildækket) til dagen efter.

Dag 2: Tag brødene ud af køl.

Rasketid: Lad brødene hæve til ønsket størrelse (til de har en kernetemperatur på 15°C). 

Dekoration: Snit brødene tre gange på skrå.

Bagetemperatur*: Sæt brødene ind ved 250°C, uden damp. Damp normalt efter 2 min. og sænk temperaturen til 210°C. 

Bagetid*: 25 min + 10 min med åbent spjæld. 

*) Vejledende 

Ingredienser:

Økologisk hvedemel, vand, økologisk durumhvedemel, 7% økologiske grønne oliven, tørret økologisk hvedesurdej, salt tilsat jod, gær, 0.5% økologisk citronskal, melbehandlingsmiddel(E300) 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi873 kJ
209 kcal
Fedt1,7 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat39,8 g
- heraf sukkerarter0,5 g
Kostfibre2,4 g
Protein6,7 g
Salt1,51 g
Print opskrift