Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Tomatbrød (med Økologisk Tosca Farina Grunddej)

Fremgangsmåde:

2.500 g Økologisk Tosca Farina Grunddej

 

Tomat og olivenpesto

200 g økologisk, soltørrede tomat
100 g økologisk, sorte oliven uden sten
10 g økologisk, tørret timian

Pynt: Økologisk olivenolie, økologiske sesamsfrø og groft havsalt. 

Fremgangsmåde: Blend tomater, oliven og timian groft sammen. Ælt Tosca Farina grunddejen sammen med blandingen i 2 min. Lad dejen hæve i en olieret plastkasse i 60 min. Kan også koldhæves natten over.

Opslåning: Vend dejen fra plastkassen ud på et olieret bord. Form dejen som et langt franskbrød, og læg den i en olieret gastrobakke. Lad dejen stå i 15 min. og tryk den så ud, så den fylder hele bakken. Hæld 100 g. olivenolie over dejen, og tryk kraftige fingermærker ned i dejen. 

Rasketid: Lad brødet hæve i 60 min i gastrobakken.

Dekoration: Dekorer med økologiske sesamfrø og havsalt inden bagning. 

Bagetemperatur*: Sæt brødene ind ved 170°C. Damp de første 15 sekunder, og bag herefter normalt uden damp.

Bagetid*: 30-35 min. + 5 min. med åbent spjæld. 

*) Vejledende 

Ingredienser:

Økologisk hvedemel, vand, økologisk durumhvedemel, 8% økologisk soltørret tomat, økologisk oliven, tørret økologisk hvedesurdej, salt tilsat jod, gær, økologisk timian, melbehandlingsmidde(E300). 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi849 kJ
203 kcal
Fedt1,5 g
- mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat38 g
- heraf sukkerarter0,5 g
Kostfibre3,1 g
Protein7,2 g
Salt1,61 g
Print opskrift