Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Økologisk Tosca Farina 100/0 Grunddej

Fremgangsmåde:

Hæld alle ingredienser i æltekarret, - på nær ca. 600 g vand og 130 g salt. Ælt dejen langsomt i 4 min. og efterfølgende hurtigt i 4 min. Alt nu dejen langsomt i 1 min. og tilsæt 600 g vand imens. Ælt den nu hurtigt i 4 min. og tilsæt 130 g. salt i de sidste 2 min. af køretiden. 

Dejtemperatur: 23-26°C

Æltetid: 4 min. langsomt + 4 min. hurtigt + 1 min. langsomt + 4 min. hurtigt

 

Ingredienser:

Økologisk hvedemel, vand, økologisk durumhvedemel, tørret økologisk hvedesurdej, salt tilsat jod, gær, melbehandlingsmiddel(E300). 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi898 kJ
215 kcal
Fedt0,9 g
- mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat42,5 g
- heraf sukkerarter0,5 g
Kostfibre2,3 g
Protein7,1 g
Salt1,56 g
Print opskrift