Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Panini (med Økologisk Tosca Farina Grunddej)

Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde: Vej Tosca Farina grunddejen af på stykker a 2000 g , og lad stykkerne hvile i 15 min. 

Opslåning:

Dag 1: Rul dejen ned på til ca. 6 mm. Læg dejen på en plade med silikonepapir, og lad den hvile i 10 min. Hæld lidt olivenolie over dejen, og tryk kraftige fingermærker ned i dejen. Sæt dejen på køl (5°C, tildækket) til dagen efter.

Dag 2: Tag dejen ud af køl, og lad den hæve på pladen i ca. 30 min. Del så dejen i 20 stykker. 

Rasketid: Lad brødene hæve til ønsket størrelse (kernetemperatur 15°C)

Dekoration:  Pensl paninibrødene med olivenolie, og drys med flagsalt efter hævning. 

Bagetemperatur*: Sæt brødene ind ved 250°C, uden damp faldende til 210°C. Damp normalt herefter. 

 

Bagetid*: 15 min. + 5 min. med åbent spjæld.

*) Vejledende

Ingredienser:

Økologisk hvedemel, vand, økologisk durumhvedemel, tørret økologisk hvedesurdej, salt tilsat jod, gær, melbehandlingsmiddel (E300)


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi898 kJ
215 kcal
Fedt0,9 g
- mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat42,5 g
- heraf sukkerarter0,5 g
Kostfibre2,3 g
Protein7,1 g
Salt1,56 g
Print opskrift