Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Pizza med creme fraiche, sød kartofler & rucola

Fremgangsmåde:

Fyld:

Økologisk creme fraiche

Økologisk søde kartofler i tynd skiver

Økologisk, revet cheddarost

Økologisk, friskkværnet sort peber

 

Pynt: Økologisk rucola 

 

Fremgangsmåde:

Dag 1: Vej  Økologisk Tosca Farina grunddejen af på stykker a 100-200 g. Film hvert dejstykke, og sæt dem på køl (5°C, tildækket) til dagen efter.

Dag 2: Tag dejstykkerne ud af køl. Drys økologisk durum på bordet, og tryk stykkerne ud, så dejen er ca. 2 mm tyk. 

 

Fyld: Smør et tyndt lag creme fraiche på pizzaerne og kom tynde skiver af søde kartofler på, og drys cheddarost henover. Kværn peber på til sidst. 

Dekoration: Pynt pizzaerne med frisk rucola efter bagning. 

Bagetemperatur*: Sæt pizzaerne ind ved 280°C uden damp. 

Bagetid*: 6 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

Økologisk hvedemel, vand, økologisk durumhvedemel, tørret økologisk hvedesurdej, salt tilsat jod, gær, melbehandlingsmiddel (E300)


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi898 kJ
215 kcal
Fedt0,9 g
- mættede fedtsyrer0,1 g
Kulhydrat42,5 g
- heraf sukkerarter0,5 g
Kostfibre2,3 g
Protein7,1 g
Salt1,56 g
Print opskrift