Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Solsikkerugbrød m. Valsesauer

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Form: Aluform 76230

Dekoration: Solsikkekerner

Rasketid*: Ca. 45-55 min.

Bagetemperatur*: Som rugbrød

Bagetid*: Ca. 55 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

Vand, halvsigtet rugmel, hvedemel, rugkerner, gule hørfrø, 4% rugmel, 3% solsikkekerner, tørret surdej,(rugmel, hvedemel, surhedsregulerrende middel (E270, E260), hvedestivelse), salt tilsat jod, gær.   


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi991 kJ
237 kcal
Fedt4,5 g
- mættede fedtsyrer0,6 g
Kulhydrat37,9 g
- heraf sukkerarter1,8 g
Kostfibre7,1 g
Protein7,1 g
Salt1,43 g
Print opskrift