Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Grovkerne Rugbrød m. Valsesauer

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 975 g

Form: Aluform 76230

Dekoration: Hvededrys eller hørfrø

Rasketid*: 45 -55 min.

Bagetemperatur*: Som rugbrød

Bagetid*: Ca. 55 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

Halvsigtet 34% rugmel, hvedemel, 6% skårne rugkerner,3% gule hørfrø, tørret surdej (rugmel, hvedemel, surhedsregulerende middel (E270, E260) , hvedestivelse), salt tilsat jod, gær. 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi811 kJ
194 kcal
Fedt2,1 g
- mættede fedtsyrer3 g
Kulhydrat33,8 g
- heraf sukkerarter1,4 g
Kostfibre6,1 g
Protein6,4 g
Salt1,54 g
Print opskrift