Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Rugbrød med Valsesauer

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Form: 1.8 ltr. rugbrødsform

Rasketid*: Ca. 45-50 min.

Bagetid*: Ca. 50-55 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

54% rugmel, vand, hvedemel, tørre surdej (rug, hvede, surhedsregulerende middel (E270, E260), hvedestivelse) salt tilsat jod, gær, melbehandlingsmiddel (E300). 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi912 kJ
218 kcal
Fedt0,9 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat41,1 g
- heraf sukkerarter1,9 g
Kostfibre8,7 g
Protein6,5 g
Salt1,4 g
Print opskrift