Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

40% Kernerugbrød m. Valsesauer

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Opslåning: Må ikke opslåes som franskbrød, men skal opvirkes og rulles 

Form: 1.8 ltr. rugbrødsform eller aluform 76140

Rasketid*: 45-50 min.

Bagetemperatur*: Som rugbrød

Bagetid*: Ca. 50-55 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

Vand, 29% rugmel, 18% rugkerner, hvedemel, 3% tørret surdej (rugmel, hvedemel, surhedsregulerende middel (E270, (E260), hvedestivelse), salt tilsat jod, gær. 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi854 kJ
204 kcal
Fedt1,3 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat38,3 g
- heraf sukkerarter2,7 g
Kostfibre7,6 g
Protein5,6 g
Salt1,57 g
Print opskrift