Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Delux stykker

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*:  min. langsomt + 5 min. hurtigt

Liggetid: 20 min. i virk.

Dejvægt: 1.800 g pr. pres

Dekoration: Dekoreres med trekonsblanding (hørfrø, solsikkekerner, sesamfrø) eller vendes i Basis Deluxe

Rasketid*: Ca. 45 min.

Bagetemperatur*: Som rundstykker

Bagetid*: Ca. 20 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

Hvedemel, vand, solsikkekerner, gær, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), hvedegluten, hørfrø, mørk ristet bygmalt, salt tilsat jod, hvedekild, druesukker, sirupsmalt, rapsolie, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer. 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1106 kJ
264 kcal
Fedt4,8 g
- mættede fedtsyrer0,7 g
Kulhydrat43,4 g
- heraf sukkerarter1,1 g
Kostfibre4,2 g
Protein9,3 g
Salt1,51 g
Print opskrift