Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Orginal Softkernerugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 15 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Form: Fulton rugbrødsform (10x10x18)

Dekoration: Drysses med sesamfrø

Rasketid*: Ca. 45 min.

Bagetemperatur*: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn

Bagetid*: 55 -60 min. (Kernetemp. min. 96°C)

*) Vejledende

Ingredienser:

Vand, 22% rugkerner, 11% solsikkekerner, 8% hørfrø, 10% rugmel, hvedemel, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), gær, mørk ristet bygmalt, hvedegluten, salt tilsat jod, karamelsirup, rapsolie, druesukker. 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi1089 kJ
260 kcal
Fedt10,3 g
- mættede fedtsyrer1,3 g
Kulhydrat28,1 g
- heraf sukkerarter1,8 g
Kostfibre8,1 g
Protein9,7 g
Salt1,19 g
Print opskrift