Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Mørkt Rugbrød af Basis Rugbrød Mørk

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 15 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Form: Aluform 76140

Rasketid*: 50-55 min.

Bagetemperatur*: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn

Bagetid*: 50-55 min. De sidste 5 min. med åbent spjæld. (Kernetemp. min. 96°C).

*) Vejledende

Ingredienser:

52% rugmel, vand, hvedemel, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), mørk ristet bygmalt, gær, hvedegluten, salt til jod, karamelsirup, rapsolie, druesukker. 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi891 kJ
213 kcal
Fedt1,5 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat38,2 g
- heraf sukkerarter3,2 g
Kostfibre8,8 g
Protein6,8 g
Salt1,19 g
Print opskrift