Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Rugbilen ( med Basis Rugbrød Mørk 20/80)

Fremgangsmåde:

Bemærk samme grundopskrift til Mørk Classic

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt:  80 g

Opslåning: 

Bagt i form: Vejes af på 640 g og slås op i formens længde. Delse herefter i 8 stykker og lægges i en 7370 aluform.

Bagt i ramme: 5 stk. vejes af på 960 g og slås op i rammens længde. Deles herefter i 12 stykker svarende til 60 rugbiler og lægges op i rammen. 

Form: 7370 aluform eller rugbrødstræramme i pladens størrelse 

Rasketid*: Ca. 45 min.

Bagetemperatur*: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn

Bagetid*: 30-35 min. i aluform, 40-50 min. i ramme

*) Vejledende

Ingredienser:

Rugmel, vand, hvedemel, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), mørk ristet rugmalt, gær, hvedegluten, salt tilsat jod, karamelsirup, rapsolie, druesukker, melbehandlingsmiddel (E300).


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi880 kJ
210 kcal
Fedt1 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat38,4 g
- heraf sukkerarter1,9 g
Kostfibre8,2 g
Protein7,3 g
Salt1,21 g
Print opskrift