Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Mange Kerne Rugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Form: 1.8 ltr. rugbrødsform eller aluform 76140

Rasketid*: 50-55 min.

Bagetemperatur*: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn

Bagetid*: 50-55 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

Vand, 35% skårne rugkerner, 16% rugmel, hvedemel, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), mørk ristet bygmalt, hvedegluten, gær, salt tilsat jod, karamelsirup, rapsolie, druesukker. 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi468 kJ
112 kcal
Fedt1,4 g
- mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat15,8 g
- heraf sukkerarter0,8 g
Kostfibre3,5 g
Protein7 g
Salt1,23 g
Print opskrift