Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Jysk Kernerugbrød (med Basis Rugbrød Mørk 20/80)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 60 min.

Dejvægt: 1.000 g

Form: Aluform 76140

Rasketid*: Ca. 60 min.

Bagetemperatur*: 250°C, faldende til 180°C.  Damp ved indsætning i ovn

Bagetid*: Ca. 50 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

Vand, 28% rugmel, hvedemel, 11% valset rug, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), gær, 1,8% mørk ristet bygmalt, hvedegluten, salt tilsat jod, karamelsirup, rapsolie, druesukker, melbehandlingsmiddel (E300). 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi840 kJ
201 kcal
Fedt1,1 g
- mættede fedtsyrer0,2 g
Kulhydrat36,9 g
- heraf sukkerarter1,5 g
Kostfibre5,5 g
Protein7,6 g
Salt0,61 g
Print opskrift