Brug for hjælp?

Man - tors
8:00 - 16:00
Fre
8:00 - 15:30

76 10 33 33

Ring til kundeservice

Gulerodsrugbrød (med basis Rugbrød Mørk 20/80)

Fremgangsmåde:

Dejtemperatur: 28-30°C

Køretid*: 10 min. langsomt

Liggetid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g

Rasketid*: 45 min.

Bagetemperatur*: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning i ovn

Bagetid*: 50-55 min.

*) Vejledende

Ingredienser:

36% rugmel, vand, solsikkekerner, 9% rugkerner, 9% gulerod, hvedemel, tørret hvedesurdej (hvedemel, startekultur), mørk ristet bygmalt, gær, hvedegluten, salt tilsat jod, rapsolie, druesukker. 


Næringsindhold pr. 100 g:
Energi952 kJ
228 kcal
Fedt6 g
- mættede fedtsyrer0,8 g
Kulhydrat32,2 g
- heraf sukkerarter2,4 g
Kostfibre7,7 g
Protein7,2 g
Salt0,6 g
Print opskrift